Promovare online

Un site realizat este ca si inexistent, atata timp cat nu se stie de el. Echipa eSITEpc iti face web site-ul cunoscut. Gasim solutii potrivite pentru fiecare site web in parte, in functie de caracteristicile si nisa pe care activeaza.

Optimizarea continutului siteului in motoare de cautare (Google, Yahoo, Bing, Msn etc.)

Pentru ca un site sa ajunga pe primele pagini ale unui motor de cautare, este nevoie de timp (uneori luni sau ani). Se creaza o campanie SEO prin care se analizeaza principalele cuvinte cheie corespunzatoare activitatii siteului. In urma analizei, incepe intreg procesul de optimizare care are ca rezultat final clasarea siteului in paginile fruntase ale unui motor de cautare. Ideal este ca siteul sa se gaseasca in primele pagini ale Google, intrucat marea majoritate a utilizatorilor de net folosesc acest motor de cautare.

 

Inserarea de linkuri pe site-uri web vizitate de potentialii clienti

Multe motoare  de cautare folosesc softuri, bazate pe anumiti algoritmi care iau in calcul orice link ce face trimitere catre paginile web dorite. Ca exemplu Google foloseste termenul de “link natural” pentru a defini  linkurile ce vin catre site-ul nostru, de pe site-uri web aflate in acelasi domeniu de activitate . Postarea de linkuri pe site-uri vizitate de catre potentilii clienti ne va aduce si un trafic direct, in cazul in care linkurile se afla in pozitii favorabile si in pagini favorabile, ceea ce face ca siteul, pe langa serviciile oferite sa profite si de marirea bugetului prin publicitatea din paginile web.

 

Inscrierea  site-ului in directoare web si siteuri de anunturi

Dupa cum va aratam si mai sus, conteaza pentru Google, de exemplu, orice link care vine catre siteul nostru. De aceea, chiar daca nu mai sunt de actualitate, inscrierile in directoare web si in siteuri de anunturi, ajuta foarte mult siteul la optimizare.

 

Posta electronica – Newslettere

Potentialii clienti pot sa vina si din accesarea emailurilor periodice pe care le trimitem cu scopul de informare si familiarizare cu produsele sau serviciile siteului.

 

Schimbul de banere publicitare

Daca in trecutul apropiat era la moda sa faci schimb de baner cu un alt site, aceasta metoda este putina invechita pentru algoritmii motoarelor de cautare. Cu toate acestea, avand in vedere ca orice baner afisat, inseamna un link ce vine catre site, se recomanda folosirea acestora pe siteuri cu trafic mare.